Professional Organizer

Orde en overzicht houden is voor mij ook regelmatig een uitdaging. Door mij te verdiepen in diverse opruimmethodieken heb ik ontdekt dat ieder mens tot opruimen, ordenen, plannen en structureren kan komen.  Het zijn vaardigheden die aan te leren zijn, stapje voor stapje.

Het boek Aan de slag met de Huishoudcoach van Els Jacobs heeft mij houvast gegeven in de meest hectische periodes van mijn leven. Ook heb ik bij haar de opleiding tot Professional Organizer gevolgd.

Graag wil ik aan jou alle handige vaardigheden, tips en trucs overdragen, zodat het leven van alledag ook voor jou overzichtelijker wordt en er meer ruimte ontstaat voor zaken die het meest  belangrijk zijn.

 

Meer over mij

Ik ben Petra Zilver , getrouwd, moeder van drie dochters in de leeftijd van 21 tot 23  jaar. 

Een groot deel van de week ben ik werkzaam in een Sociaal Team. In deze baan bied ik kortdurende hulpverlening, organiseer en/of coördineer ik hulpverlening. Ook ben ik in deze baan actief binnen huisartspraktijken, als praktijkondersteuner en welzijnscoach.

Op maandag werk ik op de afdeling dialyse als medische maatschappelijk werker. 

Elke dag geniet ik van alle verschillende en kleurrijke mensen die op mijn pad komen. Ik stel vragen, denk met ze mee en als ze (zelfstandig) weer verder kunnen, is mijn missie geslaagd!

 

Mijn werkstijl

  • No nonsense en met opgestroopte mouwen samen aan de slag, met hier en daar een grapje;
  • Wat ik belangrijk vind: nabijheid bieden, aandacht geven, inleven, jij weet de oplossing, meedenken en perspectief veranderen;
  • Mijn lijfspreuken zijn: 'Roeien met de riemen die je hebt, snel of langzaam je komt vooruit' en Als je vast houdt aan het oude, kom je niet vooruit!