Thuis aan de slag

Wanneer je graag aan de slag wil met één van de volgende doelen:

  • Effectief opruimen
  • Plannen en structureren
  • Snel en goed poetsen
  • Administratie op orde
  • Balans in wat je wil doen en kan doen
  • Ruimte creëren voor activiteiten waar je energie van krijgt

Dan kunnen we tijdens een kennismakingsgesprek ontdekken of we samen aan de slag kunnen om deze doelen te bereiken.

 

Maatwerk

Elk mens is uniek, ook wat betreft het behalen van de bovenstaande doelen. Ieder mens neemt in zijn/haar eigen tempo beslissingen. Als Professional Organizer heb ik, door mijn opleiding en werkervaring, extra aandacht voor je wanneer je bekend met autisme, ADHD of niet aangeboren hersenletsel (NAH). Ook kan ik extra begeleiding bieden, wanneer je een ingrijpende levensgebeurtenis hebt meegemaakt.

Wanneer je kiest voor het opruimen van je huis, hangt het ook af van de hoeveelheid spullen, die er staan in de verschillende ruimtes.

Wanneer je effectief wilt leren opruimen is een sessie nodig van minimaal 3 uur en maximaal 6 uur. Alleen wanneer je niet zo lang geconcentreerd kan werken is het beter om een sessie tussen de 1,5 uur tot 2 uur te plannen. Bij het opruimen help ik ook met het afvoeren van de spullen. Uiteraard alleen als je afstand wilt doen hiervan.

Na de eerste sessie mag je zelf aangeven of je nog een vervolgafspraak wilt. Ik kan je garanderen dat er na één sessie al een zichtbaar resultaat zal zijn.

 

Kosten

Voor het kennismakingsgesprek breng ik één uur in rekening. Na afloop van het gesprek mag je aangeven of je een vervolgafspraak wilt. Hierbij is het belangrijk dat je aangeeft of je je veilig voelt en of je er vertrouwen in hebt om samen met mij aan de doelen te werken.

Wanneer je een volgende afspraak plant dan breng ik de kosten van de kennismaking in mindering op de eerste factuur.